FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer. Ekspertpanelet svarer på spørgsmål inden for Regnskab og bogføring, virksomhedsformer, Skat og moms.

PrintFacebookLinkedInTwitterMail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen kunne sætte cookies på din computer.
Billede af Christian Bräuner

Christian Bräuner

Se alle svar fra Christian Bräuner (1)

Jeg er statsautoriseret revisor ved Center Revision, hvor jeg primært arbejder med små og mellemstore virksomheder, herunder iværksættere. Jeg beskæftiger mig med alt inden for regnskab, revision og rådgivning af selskaber og personlige virksomheder.

Billede af Christian Dahlstrøm

Christian Dahlstrøm

Se alle svar fra Christian Dahlstrøm (69)

Christian er statsautoriseret revisor hos Deloitte København. Christian har en bred erfaring med regnskab, revision og rådgivning af mellemstore og mindre virksomheder, herunder rådgivning indenfor virksomhedsetablering, omstruktureringer, opkøb og frasalg af virksomheder, due diligence-opgaver samt konkret håndtering af regnskabs- og skattemæssige forhold.

Billede af Ebbe Jensen

Ebbe Jensen

Se alle svar fra Ebbe Jensen (338)

Når du er kunde hos Revision Vadestedet kan du forvente en god service og en professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i din virksomhed.Vi udfører arbejdsopgaver indenfor alle områder indenfor regnskab, revision og skat, f.eks. bogføring, regnskabsudarbejdelse, revision, skat, budgetlægning og rådgivning. Rådgivningen kunne være rådgivning i forbindelse med start af virksomhed, herunder selskabsform, generationsskifte, virksomhedsomdannelse og finansiering.Vore kunder findes blandt mindre og mellemstore virksomheder indenfor handel, produktion, håndværk, servicefag og liberale erhverv.

Billede af Jannik Hansen

Jannik Hansen

Se alle svar fra Jannik Hansen (0)

Jannik Hansen rådgiver med en baggrund som statsautoriseret revisor ejerledede virksomheder, herunder med salgsmodning og ejerskifte, både som rådgiver og sælger ¿ og har også egne erfaringer som ejer, ligeledes både med køb/investering og med salg. Jannik er endvidere rådgiver i FEKO, Foreningen for Ejerskiftekompetencer, som han har været med til at stifte.

Billede af Leif Tomasson

Leif Tomasson

Se alle svar fra Leif Tomasson (4)

Statsautoriseret revisor og partner i Martinsen. Leif sidder til daglig på Martinsens kontor i Parken i København, og har mange års erfaring med opstart af virksomheder, herunder ikke mindst omkring valg af den rigtige - eller bedste - virksomhedsstruktur og beskatningsform. Og det er den erfaring der gør, at vi målrettet bidrager til økonomisk sikring og konsolidering af (vores) iværksættere og ejerledere.

Billede af Ole Skou

Ole Skou

Se alle svar fra Ole Skou (0)

Ole Skou har arbejdet med salgsmodning og ejerskifte i snart 20 år. Primært med ejerledede virksomheder og virksomheder, der har været ejet af familien i generationer. Fokus på mindre og mellemstore selskaber. EjerskifteDanmark
            logo

Billede af Torben Nielsen

Torben Nielsen

Se alle svar fra Torben Nielsen (0)

Vores aktiviteter omfatter bl.a. arbejdsopgaver indenfor: Regnskabsudarbejdelse: Årsrapporter for selskaber og personlige virksomheder, interne og eksterne rapporter, perioderegnskaber, budgetter, skattemæssige opgørelser mv. Revision: Årsrapporter, forretningsgange, aftalerevision, tilskudserklæringer mv. Rådgivning: Opstart af virksomhed/iværksættere, selskabsstiftelse, holdingkonstruktioner, køb og salg af virksomhed, generationsskifte, bank- og pensionsforhold, betalings- og akkordordninger, ejendomsinvesteringer, moms- og skattemæssige forhold. Bogføring: erhvervsservice, Edb-bogføring, afstemning, lønadministration, vikarservice, fakturering og debitorstyring, mv.. Kutteradministration samt ejendomsadministration, herunder opkrævning og betaling for private udlejere, andelsbolig- og ejerforeninger.