IBIZ-Center

IBIZ-Center svarer på spørgsmål inden for Webshop og hjemmeside, Online markedsføring, Sociale medier, NemHandel, Valg af it-leverandør / rådgiver.

Print Facebook LinkedIn Twitter Mail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen kunne sætte cookies på din computer.
Billede af Odd Erland Bakkengen

Odd Erland Bakkengen

Hjemmeside www.ibiz-center.dk
Se alle svar fra Odd Erland Bakkengen (34)

Odd har en lang it-karriere bag sig, hvor han har arbejdet for en række af de største it-virksomheder samt haft egen virksomhed i en årrække. Siden 2011 har Odd været senior konsulent i Innovationscenter for eBusiness (IBIZ-Center) på Teknologisk Institut, der fokuserer på at understøtte digitaliseringen blandt danske små og mellemstore virksomheder. Odd har siden 2011 i regi af IBIZ-Center været ansvarlig for over 100 seminarer, workshops og konferencer og har et særdels godt netværk blandt danske og internationale it-leverandører.

Billede af Peter Lemcke Frederiksen

Peter Lemcke Frederiksen

Se alle svar fra Peter Lemcke Frederiksen (12)

Peter har siden 2011 arbejdet som konsulent i Innovationscenter for eBusiness (IBIZ-Center) på Teknologisk Institut, der arbejder for at fremme digitaliseringen blandt danske SMV'er. Peter er webmaster på www.ibiz-center.dk og holder som centerets øvrige konsulenter foredrag om en lang række temaer inden for digitalisering og nye teknologier ¿ fx web- og mobile teknologier, e-handel, strategi, brugertest, cloud computing, online markting, sociale medier, it-sikkerhed, big data og datadrevet forretningsudvikling.