Om Spørg eksperten

PrintFacebookLinkedInTwitterMail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen kunne sætte cookies på din computer.

Eksperterne svarer gratis på dine spørgsmål inden for 24 timer. I forbindelse med helligdage og højtider samt i sommerferieperioder må du forvente en længere svarfrist.

Generelle svar

Svarene fra eksperterne bliver som udgangspunkt udarbejdet som generelle svar på typiske spørgsmål inden for de områder eksperterne repræsenterer. Ved mere specifikke spørgsmål henviser vi spørgeren til yderligere, personlig rådgivning.

Offentliggørelse og anonymitet

Spørgsmål til eksperterne samt svarene offentliggøres på internettet til glæde for andre iværksættere, medmindre du fravælger dette på indtastningsformularen. Alle navne på spørgere fjernes ved offentliggørelse, så du er sikret anonymitet under alle omstændigheder.

Spørgsmål, der kan genere andre virksomheder og enkeltpersoner, vil blive redigeret af eksperterne, så de fremtræder anonymt.

Vilkår og betingelser

Det er ikke tilladt at oprette kommentarer, emneord eller andet på Startvækst og Spørg Eksperten, som er injurierende, krænkende eller på anden måde overtræder dansk lovgivning.

Etiske retningslinjer

Der er udarbejdet et sæt etiske retningslinjer for Spørg Eksperten:

  • Eksperter må ikke af egen drift udnytte en kontakt til en iværksætter kommercielt. Det vil sige, at eksperter må ikke i forbindelse med besvarelse af et spørgsmål fra en iværksætter af egen drift tilbyde iværksætteren rådgivningsydelser mod honorar.

  • Øvrige eksperter, som ikke selv har svaret på iværksætterens spørgsmål, må ikke kontakte iværksætteren i kommerciel henseende.

  • I princippet skal alle svar kunne offentliggøres på internettet, til glæde for alle. I ekspertens svar til iværksætteren må der derfor ikke i kommerciel henseende nævnes konkrete navne eller referencer på virksomheder, der tilbyder ydelser til iværksætteren.

  • Iværksætteren må ikke i sit spørgsmål omtale personer, virksomheder eller andre dårligt, eller klage over disse ved navns nævnelse. I tilfælde hvor dette måtte forekomme, bedes eksperterne anonymisere spørgsmålet.