Ejerskifte

20.02.2018
PrintFacebookLinkedInTwitterMail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen kunne sætte cookies på din computer.

Spørgsmål

Kære Danske Advokater

Jeg har et lille enkeltmandsfirma, som p.t. har meget lidt aktivitet. Jeg overvejer, at min mand skal være medejer af virksomheden og at vi skal forsøge at ekspandere. Hvordan gør vi det helt praktisk - altså at min mand registreres som medejer?
Hvis vi vil udvide brancheområdet fra konsulentvirksomhed til også at have produkter indenfor event/oplevelsesøkonomi og detailhandel, hvordan registrerer vi så det?
Er der jura eller økonomiske forhold vi skal være opmærksomme på hvis min mand går ind i firmaet?

På forhånd mange tak for hjælpen.

Svar

Hej

I kan for eksempel lavet et interessentskab eller at selskab. De to måder er ganske forskellige.

Der er meget jura i det. Skattemæssige overvejelser er vigtige.

Eventuelt kan din mand bare registrere sin egen enkelmandsvirksomhed og så kan de to virksomheder samarbejde eller være underleverandører til hinanden?

mvh

Niels Ulrik Ottesen

Svar af:
Billede af Niels Ulrik Ottesen

Niels Ulrik Ottesen

Se alle svar fra Niels Ulrik Ottesen (11)

Dynamisk og effektiv advokat, der bruger sin baggrund som CFO fra IT og finans til at skabe resultater. Stor erfaring med retssager, møderet for højesteret, har indgående praktisk kendskab til bestyrelsesarbejde og samtlige almindeligt forekommende udfordringer i en virksomhed. Erfaren i forhandlinger og færdiggørelse af kontrakter nationalt såvel som internationalt. Specialiseret i rådgivning af iværksættere.

Kommentar

NB: Det er IKKE muligt at stille nye eller uddybende spørgsmål via kommentarfeltet

Du skal svare på dette spørgsmål, så vi kan undgå systematisk spamudsendelse.