Hvid kan jeg trække fra?

27.02.2018
PrintFacebookLinkedInTwitterMail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen kunne sætte cookies på din computer.

Spørgsmål

Hej,

Jeg har pr. 1/1-2018 startet en enkeltmandsvirksomhed, hvor jeg primært arbejder som konsulent for en række virksomheder.

Jeg arbejder fra min lejlighed alle dage på nær tirsdag og fredag, hvor jeg arbejder fra en kundes kontor i Herlev.
Min lejlighed ligger på Amager og er kun en 2-værelses, og har derfor ikke et rum som kun benyttes til kontor, men har kontor i mit soveværelse.

Min udfordring ligger i, at jeg ingen idé har om hvad jeg må trække fra i virksomheden. Transport, hjemmekontor, internet, kaffe osv.

Håber i kan hjælpe mig!

Svar

Du kan trække alle de omkostninger fra, som sikrer og vedligeholder din indkomst.
Med hensyn til transport kan du fratrække befordring fra dit hjem og ud til dine kunder, herunder kontoret i Herlev.
Hjemmekontor kan du ikke fratrække, idet forudsætningen for dette, er at du har et selvstændigt rum til kontor.
Internet/telefon kan fratrækkes. Fradraget gælder dog kun beløb over 2.700 kr., idet de 2.700 kr. er din private andel.
En eller anden form for fradrag for kaffe har du også, men det er jo kun det kaffe, som du drikker, når du er på arbejde, der kan fratrækkes.
Det er rimeligt umuligt at opsummere de udgifter, som du har fradrag for, men hvis du har øverste sætning som grundlag, går det ikke helt galt.
Held og lykke med din virksomhed.

Svar af:
Billede af Ebbe Jensen

Ebbe Jensen

Se alle svar fra Ebbe Jensen (333)

Når du er kunde hos Revision Vadestedet kan du forvente en god service og en professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i din virksomhed.Vi udfører arbejdsopgaver indenfor alle områder indenfor regnskab, revision og skat, f.eks. bogføring, regnskabsudarbejdelse, revision, skat, budgetlægning og rådgivning. Rådgivningen kunne være rådgivning i forbindelse med start af virksomhed, herunder selskabsform, generationsskifte, virksomhedsomdannelse og finansiering.Vore kunder findes blandt mindre og mellemstore virksomheder indenfor handel, produktion, håndværk, servicefag og liberale erhverv.

Kommentar

NB: Det er IKKE muligt at stille nye eller uddybende spørgsmål via kommentarfeltet

Du skal svare på dette spørgsmål, så vi kan undgå systematisk spamudsendelse.