Import told fra forskellige Asiatiske lande

06.04.2018
PrintFacebookLinkedInTwitterMail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen kunne sætte cookies på din computer.

Spørgsmål

Søger i VITA systemet vedr. toldsatser på cykler og cykeldele fra Taiwan, Kina Vietnam og Cambodia. Er import toldsatsen den samme fra alle lande, eller er der præferencetold fra produkter fra Vietnam og Cambodia som der tidligere har været? Såfremt der ER forskellige toldsatser fra de forskellige lande, hvor fremgår det? Eksempelvis
Tariferingen er afsluttet. Varekoden er:
8714.95.00 00; --Sadler
Her fremgår KUN en toldsats 4,70%
- er den sats gældende for alle ovenstående lande?

Med venlig hilsen,
Ian

Svar

Hej Ian.

Vi er ikke bekendt med, at der er differentierede toldsatser uden for EU, hvorved det er vores opfattelse at tolden for Taiwan, Kina, Vietnam og Cambodia er den samme. Eftersom dette er komplekst områder anbefaler vi, at du kontakter SKAT med henblik på konkret afklaring af dit spørgsmål. Nedenfor har vi indsat link til SKAT’s hjemmeside, hvor der er en del hjælp og information inkl. direkte telefon nr. til SKAT’s afdeling for spørgsmål omkring told:

http://skat.dk/skat.aspx?oid=2234815

Med venlig hilsen
Christian Dahlstrøm

Svar af:
Billede af Christian Dahlstrøm

Christian Dahlstrøm

Se alle svar fra Christian Dahlstrøm (60)

Christian er statsautoriseret revisor hos Deloitte København. Christian har en bred erfaring med regnskab, revision og rådgivning af mellemstore og mindre virksomheder, herunder rådgivning indenfor virksomhedsetablering, omstruktureringer, opkøb og frasalg af virksomheder, due diligence-opgaver samt konkret håndtering af regnskabs- og skattemæssige forhold.

Kommentar

NB: Det er IKKE muligt at stille nye eller uddybende spørgsmål via kommentarfeltet

Du skal svare på dette spørgsmål, så vi kan undgå systematisk spamudsendelse.