Hvem skal underskrive ApS årsrapport

14.12.2018
PrintFacebookLinkedInTwitterMail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen kunne sætte cookies på din computer.

Spørgsmål

ApS med revisorkrav -balance 8 mio - Hvem skal underskrive årsrapporten. Er det korrekt at den skal underskrives af hele ledelsen (adm.dir og f.eks to andre direktører)?

Hvad hvis den person der var adm. dir under hele året er fratrådt lige inden regnskabet underskrives, rækker det så, at den ny adm.dir underskriver, eller skal den der var adm.dir under hele regnskabsåret også tages med som underskrift?

Svar

Hej.

Årsrapporten skal underskrives at hele den registrerede ledelse på underskriftstidspunktet. Dvs. hele direktionen og en evt. bestyrelse.

En fratrådt direktør må ikke underskrive årsrapporten – også selvom han er fratrådt dagen før underskriftstidspunktet.

Med venlig hilsen
Christian Dahlstrøm

Svar af:
Billede af Christian Dahlstrøm

Christian Dahlstrøm

Se alle svar fra Christian Dahlstrøm (64)

Christian er statsautoriseret revisor hos Deloitte København. Christian har en bred erfaring med regnskab, revision og rådgivning af mellemstore og mindre virksomheder, herunder rådgivning indenfor virksomhedsetablering, omstruktureringer, opkøb og frasalg af virksomheder, due diligence-opgaver samt konkret håndtering af regnskabs- og skattemæssige forhold.

Kommentar

NB: Det er IKKE muligt at stille nye eller uddybende spørgsmål via kommentarfeltet

Du skal svare på dette spørgsmål, så vi kan undgå systematisk spamudsendelse.