Kørselsgodtgørelse i ApS - Og ingen løn - endnu

01.07.2017
PrintFacebookLinkedInTwitterMail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen kunne sætte cookies på din computer.

Spørgsmål

Jeg har stiftet et ApS med mig selv som eneste medarbejder. Jeg forestiller mig at påbegynde lønudbetalinger til mig selv om et halvt års tid. Men allerede nu har jeg kørselsudgifter. Jeg bruger familiens private bil til kørsel i firmaet.
I et tidligere svar forstår jeg, at kørselsgodtgørelse forudsætter, at der udbetales løn. Betyder det, at jeg ikke kan hæve kørselsgodtgørelse før jeg om et halvt år påbegynder lønudbetaling?

Svar

Umiddelbart ja. For at få kørselsgodtgørelse skal du være ansat, og dermed få løn.

Svar af:
Billede af Ebbe Jensen

Ebbe Jensen

Se alle svar fra Ebbe Jensen (318)

Når du er kunde hos Revision Vadestedet kan du forvente en god service og en professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i din virksomhed.Vi udfører arbejdsopgaver indenfor alle områder indenfor regnskab, revision og skat, f.eks. bogføring, regnskabsudarbejdelse, revision, skat, budgetlægning og rådgivning. Rådgivningen kunne være rådgivning i forbindelse med start af virksomhed, herunder selskabsform, generationsskifte, virksomhedsomdannelse og finansiering.Vore kunder findes blandt mindre og mellemstore virksomheder indenfor handel, produktion, håndværk, servicefag og liberale erhverv.

Kommentar

NB: Det er IKKE muligt at stille nye eller uddybende spørgsmål via kommentarfeltet

Du skal svare på dette spørgsmål, så vi kan undgå systematisk spamudsendelse.