Hjemmeside

13.07.2017
Print Facebook LinkedIn Twitter Mail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen kunne sætte cookies på din computer.

Spørgsmål

Hej - Jeg har netop haft besøg af en sælger fra det firma der har lavet min hjemmeside, og hun fortæller mig en masse om SEO/Adwords samt google mig her og der.
Jeg prøver at finde ud af hvad hun siger til mig ved at stille spørgsmål og sige til hende det er sort snak for mig.
Hvortil hun siger det ville os være sort snak for hende hvis jeg skulle forklare hvordan man svejser, alligevel kan hun ikke helt forstå jeg ikke vil købe en total pakke på google tror jeg nok til lige knap 60000 plus moms.
Det korte af det lange var egentlig om man kan får rådgivning om online markedsføring ?

Svar

Hej Martin

Er er meget velkommen til at ringe til mig på 72 20 20 74. I IBIZ Center er vi uvildige og har ingen interesser i at pege på specifikke leverandører.

De bedste hilsnser
Peter Lemcke Frederiksen

Svar af:
Billede af Peter Lemcke Frederiksen

Peter Lemcke Frederiksen

Se alle svar fra Peter Lemcke Frederiksen (12)

Peter har siden 2011 arbejdet som konsulent i Innovationscenter for eBusiness (IBIZ-Center) på Teknologisk Institut, der arbejder for at fremme digitaliseringen blandt danske SMV'er. Peter er webmaster på www.ibiz-center.dk og holder som centerets øvrige konsulenter foredrag om en lang række temaer inden for digitalisering og nye teknologier ¿ fx web- og mobile teknologier, e-handel, strategi, brugertest, cloud computing, online markting, sociale medier, it-sikkerhed, big data og datadrevet forretningsudvikling.

Kommentar

NB: Det er IKKE muligt at stille nye eller uddybende spørgsmål via kommentarfeltet

Du skal svare på dette spørgsmål, så vi kan undgå systematisk spamudsendelse.