Udbetaling af løn som B-indkomst

12.09.2017
PrintFacebookLinkedInTwitterMail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen kunne sætte cookies på din computer.

Spørgsmål

Hej.

Jeg har netop oprettet et lille Enkeltmandsvirksomhed.

Jeg har sporadisk freelance-medarbejdere ansat og er kommet frem til det er nemmest hvis jeg bare udbetaler deres løn som B-indkomst.

Mit spørgsmål er så, hvordan går jeg dette nemmest og på den rigtige måde?

Og hvis den aftalte løn er 1200kr for en dags arbejde, er det så eksl eller inkl moms man skal overfører til den ansatte?

Jeg har læst mig frem til dette: Fortæl gerne om dette er helt forkert?
Man udbetaler løn til sin freelance ansat, ved en normal bankoverførsel. Derefter laver man en lønseddel med deres oplysninger som man bogfører. Hvorefter man går ind på Skat - Eindkomst og indberetter lønnen til skat.

Svar

Man udbetaler løn til sin freelance ansat, ved en normal bankoverførsel. Derefter laver man en lønseddel med deres oplysninger som man bogfører. Hvorefter man går ind på Skat - Eindkomst og indberetter lønnen til skat. Det er helt korrekt.

Der kan under normale omstændigheder ikke være tale om, at der er moms i beløbet

Svar af:
Billede af Ebbe Jensen

Ebbe Jensen

Se alle svar fra Ebbe Jensen (320)

Når du er kunde hos Revision Vadestedet kan du forvente en god service og en professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i din virksomhed.Vi udfører arbejdsopgaver indenfor alle områder indenfor regnskab, revision og skat, f.eks. bogføring, regnskabsudarbejdelse, revision, skat, budgetlægning og rådgivning. Rådgivningen kunne være rådgivning i forbindelse med start af virksomhed, herunder selskabsform, generationsskifte, virksomhedsomdannelse og finansiering.Vore kunder findes blandt mindre og mellemstore virksomheder indenfor handel, produktion, håndværk, servicefag og liberale erhverv.

Kommentar

NB: Det er IKKE muligt at stille nye eller uddybende spørgsmål via kommentarfeltet

Du skal svare på dette spørgsmål, så vi kan undgå systematisk spamudsendelse.